Papastëri dhe kaos në pavionet e spitalit të Traumës

Higjiena në spitalin Universitar të Traumës lë shumë për të dëshiruar. Në disa foto të shkrepura nga familjarë të pacientëve që po marrin shërbim në këtë spital, është e dukshme mungesa e rregullit, higjienës nëpër pavione.

Ndërsa një situatë e tillë do ishte e justifikuar në shërbimin e urgjencës, për shkak të natyrës së traumave që paraqiten në atë spital, në pavione nuk ka asnjë justifikim. / shendeti.com.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*