OBSH publikon listën e shteteve që kanë konfirmuar raste me linë e majmunit

Që nga 21 maji, OBSH-së i janë raportuar 92 raste të konfirmuara dhe 28 raste të dyshuara të lisë së majmunëve. Asnjë vdekje nuk është raportuar deri më sot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*