Numri i lartë i pacienteve në Urgjencë, asnjë maskë mbrojtëse nga COVID-19

Xhoana Çallaku

Paraditën e sotme ka pasur një dyndje të qytetarëve pranë, Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza” në kryeqytet te Urgjenca.
Gazeta “Shëndeti”, bëri një monitorim nga afër të gjendjes së rënduar,  ku konstatoi pritje të gjata në rradhë nga qytetarët, por edhe mungesë të respektimit të masave anti-Covid, si distancimi social dhe mosmbajtja e maskës mbrojtëse.
Kujtojmë se ditët e fundit është rritur ndjeshëm numri i të infektuarve me Covid-19 në vendin tonë, pavarësisht kësaj siç duket koronavirusi nuk i ka “trembur” aspak qytetarët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*