Manastirliu: Ka praktika abuzive në sistemin shëndetësor, 7600 ankesa në platformën e bashkëqeverisjes për MSHMS-n

Në Konferencën Kombëtare të Antikorrupsionit, Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale znj. Ogerta Manastirliu foli për ndryshimin pozitiv që ka sjellë digjitalizimi i sistemit shëndetësor, si në uljen e burokracive për pacientët por dhe uljen e mitmarrjes apo korrupsionit brenda sistemit

Në fjalën e saj znj. Manastirliu tha se ka ende praktika abuzive dhe korruptive në sistemin shëndetësor. Për të denoncuar këto raste, ajo tha se qytetarët kanë përdorur platformën e bashkëqeverisjes.

“7600 qytetar i janë drejtuar platformës së bashkëqeverisjes për Ministrinë e Shëndetësisë. Janë raste të qytetarevë qe janë ankuar, kanë denocuar apo kanë kërkuar informuacion për shërbime të caktuara.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*