Falsifikimi i testeve Covid/ 10 të arrestuar, mes tyre dy mjekë

Prokuroria e Tiranës ka urdhëruar arrestimin e 10 personave, mes tyre dhe 2 mjekëve, njëri prej të cilëve punon në Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza”.

Nën hetim janë mjekë, falsifikator, sekserë dhe agjencitë turistike.

Aktiviteti u zbulua pasi një shtetas kishte bërë testin e falsifikuar dhe kërkoi të ndryshonte gjeneralitetet.

Falsifikimi i testeve bëhej në këmbim të 35-40 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*