Video Lajm

Dyndje në Onkologjik, sistemi i radhës jashtë funksionit (Video)

Pavarësisht politikave shëndetësore me në fokus pacientët e Onkologjikut, realiteti tregon se ata (pra pacientët) janë të fundit që po përfitojnë prej tyre. Kështu, e hëna në këtë shërbim ka nisur me rrëmuje dhe kaos. Që në orët e para të mëngjesit në pavionin e Onkologjikut janë krijuar radhë të gjata të pacientëve që presin të vizitohen. Në mesin e ...

Read More »

Konsultori i gruas në Poliklinikën nr.8 bosh, mjeket në kafe

Është mëngjes dhe në Konsultorin e Gruas së Qendrës Shëndetësore nr.8 nuk gjen asnjë mjek, asnjë infermier, asnjë punonjës. Në hyrje të konsultorit thuhet se orari zyrtar i konsultave është 07:30-20:10 e megjithatë zyrat janë të mbyllura. Një paciente e këtij konsultori nuk ngurron të dërgojë një video të xhiruar në këtë konsultor rreth orës 9:30 të mëngjesit, teksa shkruan: ...

Read More »

Bulqizë, mbetjet spitalore pushtojnë rrugët (Video)

Mbetjet spitalore të hedhura vend e pa vend favorizojnë terrenin për përhapjen e sëmundjeve infektive.  Pjesa më e madhe e tyre trajtohet si mbetje urbane, digjen ose hidhen në koshat e plehrave. Shumë nga subjektet që prodhojnë mbetjet spitalore (spitalet dhe klinikat dentare) nuk zbatojnë detyrimin ligjor për trajtimin e tyre. Një media lokale në Bulqizë ka denoncuar me video ...

Read More »

Bluzat e bardha denoncojnë për ‘Shëndet+’ kushtet skandaloze të Urgjencës në QSUT

Personeli i Urgjencës së Tiranës në QSUT ka denoncuar me video kushtet e mjerueshme me të cilat duhet të punojnë. Bluzat e Bardha tregojnë për “Shëndet+” se kushtet me të cilat ata punojnë janë shumë më të këqija se ata të Poliklinikës nr.9, që u denoncuan nga infermieri Frrok Bardhi në emisionin investigativ “Stop”. “Ambienti ku e kanë çuar ekipin ...

Read More »

Pacientët denoncojnë: ‘Ja si është degraduar Urgjenca e Tiranës’

Mure të amortizuara, lagështirë, dyer dhe dritare po aq të rrënuara sa gjithçka tjetër…Këto janë pamjet e mjerueshme të Urgjencës së Tiranës. Me këtë situatë përballen pacientët, fëmijë, të moshuar, njerëz të të gjitha moshave. Ky shërbim tregon më së miri degradimin e Urgjencës së Tiranës. Këto pamje janë skandale të cilat janë asgjë përpara gjithë asaj që ka ndodhur sidomos ...

Read More »