Ambulanca shkon në ndihmë të familjarëve të mjekut të vrarë, por s’ndizet se s’ka karburant (Video)

Një incident aspak i këndshëm është regjistruar mbrëmjen e djeshme në Shkodër gjatë kohës që ka ndodhur vrasja e një mjeku. Ambulanca që u kishte ardhur në ndihmë familjarëve të Ilir Aliaj nuk ndizej, e për pasojë është dashur që policë dhe banorë të lagjes “Qemal Stafa” të shtyjnë mjetin.

“BalkanWeb” mëson se shkak është bërë mospasja mjaftueshëm e karburantit, ku si pasojë mjeti ka pësuar defekt. Pas disa tentativave për gati 10 minuta, është arritur që mjeti të ndizej. Për më tepër shihni videon e mëposhtme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*