Tag Archives: femijet

Nëse i bie dhembi fëmijës suaj, mbajeni 1 orë në qumësht! Stomatologia tregon arsyen

Mjekja stomatologe Ama Mino, ka folur mbi kujdesin maksimal që prindi duhet të tregojë për higjienën orale të fëmijës. Mino tregoi shpesh janë prindërit ata që i tremben dentistit duke projektuar këtë frikë të fëmijët e tyre dhe si rrjedhojë refuzojnë t’i çojnë tek dentisti. Doktoresha thekson se është shumë e rëndësishme që konsultet me dentistin të jenë të hershme, ...

Read More »

Rekomanduar nga mjekët/ Lista me ushqimet më të shëndetshme për fëmijët

Të kesh fëmijë është një gjë e mrekullueshme dhe, me siguri, shpesh keni menduar rreth mënyrës se si dëshironi t’i rrisni. Mirëpo kjo mund të jetë diçka e vështirë, sidomos kur vjen fjala tek mënyra e të ushqyerit. Shpesh fëmijët preferojnë të konsumojnë ushqime që përmbajnë shumë yndyrna dhe kalori, të cilat nuk janë të shëndetshme. Sigurisht që ju nuk ...

Read More »