Tag Archives: corona

Vaksina anti-Covid ofron 80 % mbrojtje, Bino: Kush rrezikojnë më shumë nga virusi

Studimi i realizuar nga instituti i shëndetit publik në vendin tonë ka faktuar se personat që janë vaksinuar kundër covid-19 së fundmi kanë mbrojtje 80%. Për këtë arsye ata apelojnë që të behën dozat përforcuese, pasi të sëmurët kronik mund të rrezikojnë edhe jetën. Poliklinikat në të gjithë vendin vijojnë të aplikojnë vakasinat kundër gripit dhe covid 19. Por ajo ...

Read More »