Tag Archives: ucer

Këshilla kundër urthit

urth

Urthi zakonisht manifestohet si një ndjesi djegieje në fyt dhe një shije e thartë në gojë. Dhimbja djegëse në gjoks shkaktohet nga kthimi i acidit të stomakut (refluksi gastroezofageal) në ezofag. Shkaqet e urthit Urthi mund të ketë shkaqe të ndryshme. Këto përfshijnë, ndër të tjera, stresin dhe disa zakone të të ngrënit, të tilla si ngrënia shumë yndyrore ose ...

Read More »