Tag Archives: #spitali #morgu #barnat

Raporti i KLSH/ Spitali i Traumës pa frigorifer morgu për trupat e pajetë! Barnat në magazinë mallrash, mes lagështirës

Spitali i Traumës pa frigorifer morgu për trupat e pajetë

Sipas raportit më të fundit të KLSH, në Spitalin e Traumës mungon frigorifer morgu, sikurse medikamentet qëndrojnë në magazine me lagështirë dhe kushtet të papërshtatshme. Gjithashtu, KLSH ka gjetur në farmacinë e spitalit, ilaçe pa vulën e kuqe, që ndalon shitjen e tyre. Në Spitalin e Traumës nuk ka frigorifer-morgu, për të bërë administrimin e trupave të pacientëve që ndërrojnë ...

Read More »