Tag Archives: qeni

Sëmundja e pashërueshme e qenit “Brucella Canis” përhapet për herë të parë tek njerëzit në Angli

virus

Tre shtetas britanikë janë infektuar me Brucella Canis, një sëmundje e pashërueshme e qenve. Sëmundja, e cila mund ta bëjë qenin jopjellor, të çalë dhe me dhimbje, përhapet te qeniet njerëzore kur ata bien në kontakt me sekrecionet vaginale të kontaminuara dhe lëngjet e lindjes. Sipas një raporti të qeverisë britanike, që nga vera e vitit 2020, ka pasur një ...

Read More »