Tag Archives: logopede

“Mjekja logopede”: Numri i fëmijëve autikë në rritje, përbëjnë rreth 1 për qind të klasave

fëmijëve autikë në rritje

Mjekja logopede Kledina Helshani foli në edicionin e lajmeve në MCN Tv mbi sfidat e mësimit të fëmijëve me spektër autik në shkolla. Helshani theksoi rëndësinë e një arsimi gjithëpërfshirës, pjesë e së cilëve të jenë edhe fëmijët autikë. Ajo vë në dukje se numri i fëmijëve autikë ka ardhur në rritje, dhe ata përbëjnë së paku 1 për qind ...

Read More »