Tag Archives: konkurs

Konkursi i Mjekësisë edhe për Diasporën, të hënën nis testi! 30 kuota, por në garë vetëm 23 kandidatë

Hyrjes në garë dhe zhvillimit të një konkursi për të fituar të drejtën e studimit në degën Mjekësi e Përgjithshme nuk do t’i shpëtojnë as maturantët e diasporës të cilin synojnë studimet në Universitetin e Mjekësisë ë Tiranë. Të hënën e 18 shtatorit edhe kandidatët nga trojet shqiptare që kanë aplikuar pranë Fakultetit të Mjekësisë në degën ‘Mjekësi e Përgjithshme ...

Read More »