Q

QSUT: U hoqën kioskat, rikthehen tezgat

Në ambientet e QSUT-së prej disa muajsh ka nisur avazi i shitjes së  byrekëve dhe produkteve të tjera ushqimore komplet jashtë standardeve. Njerëz që shëtisin me tezga të lidhura në qafë duke ofruar byrek të nxehtë për pacientët dhe vizitorët e pacientëve. Shqetësues është fakti që jo vetëm se askush nuk raporton, kontrollon apo ndalon por këta shitës afrohen edhe ...

Read More »