N

Çrregullimet e kujtesës, kur nuk ka më kthim pas?

Çfarë është një çrregullim i kujtesës? Kujtesa është ndër funksionet më të fuqishme dhe më të rëndësishme të trurit. Kjo ju mundëson të kujtoni përvojat më domethënëse të jetës suaj. Dhe ju bën të mundur që të kontrolloni artikujt më të thjeshtë në listën tuaj të detyrave çdo ditë. Për shkak se kujtimet krijohen, ruhen dhe merren nga struktura në ...

Read More »