GJ

Gjinekologia Mimoza Keta: Kujdes nga seksi i pambrojtur…është rikthyer sifilizi dhe gonorea

Sëmundjet seksualisht të transmetueshme, pse po përhapen kaq shumë në ditët e sotme? Cilat janë shenjat paralajmëruese të këtyre semundjeve sidomos, sifilizit… Këshilla nga mjekja gjinekologe Mimoza Keta. Mimoza Keta, gjinekologia e njohur e cila ngriti alarmin për sëmundjen e sifilizit dhe gonoresë që po qarkullojnë vitet e fundit në Shqipëri. ”Përpara viteve ‘90 në Shqipëri nuk kishte raste të ...

Read More »

Bebe me metodën in-vitro, për herë të parë shërbim falas në publik! Brenda këtij viti, risia te materniteti ‘Koço Gliozheni’

  Për herë të parë në një spital publik, metoda e riprodhimit invitro do të mundësohet falas brenda këtij viti në maternitetin “Koço Gliozheni”, bëri të ditur ministrja e shëndetësisë. Manastirliut tha se mjekët e kësaj do të trajnohen për kryerjen e procedurës së fertilizimit invitro. “Ne jemi duke punuar për investimin sa i përket infrastrukturës, e më tej, pajisjet ...

Read More »

ProPacientit paralajmëroi situatën alarmante në spitalin e Lushnjës. Talasemikët pa gjak

    Prej disa muajsh ProPacientit vazhdon të ngrejë gjendjen e alarmit për pacientët me talasemi që marrin gjak në spitalin e Lushnjës. Ky spital herë pas herë gjendet në pamundësi për të mbuluar kërkesat e pacientëve, e ndërsa në periudhën e verës ishte paralajmëruar përkeqësim më i madh i situatës. Ditën e djeshme kanë qënë mediat vizive, gazetarët e ...

Read More »