G

Konsumoni alkool? Ja çfarë ndodh me mikrobimën tuaj të zorrëve, sipas gastroentrologut

Alkooli ndikon në mikrobiomën të zorrëve

Efekti i alkoolit në trup mund të konsiderohet një çështje e diskutueshme. Ndërsa është e qartë se pirja e një koktejli çdo ditë mund të ndikojë negativisht në shëndetin e zemrës dhe ciklin e gjumit. Me ardhjen e tetorit, mund të jetë koha për të reflektuar për çdo gotë pije alkolike.  “Njerëzit gjithmonë duan të dinë, çfarë i bën alkooli ...

Read More »