F

Festa Mjeshtri: Realiteti vret ëndrrat e grave

Bisedoi: Denisa Canameti Festa Mjeshtri është pjesë e Administratës së Shëndetit Publik në Bulqizë prej 4 vitesh. Ka mbaruar studimet e larta për Infermieri dhe njihet si një person tepër aktiv e kontribuues në komunitetin ku jeton dhe ushtron profesionin e saj. Festa është vlerësuar me çmime të ndryshme në aktivitete promocionale, si: çmimi i parë nga Projekti “Health for ...

Read More »

Editorial/ Dhuna ndaj mjekut, shohim vetëm majën e një ajsbergu të një problemi të madh

Dr.Fatmir Brahimaj President i Urdhrit të Mjekëve të Shqipërisë  Një fenomen shqetësues, i cili po shihet gjithnjë e më shpesh dekadat e fundit, është edhe dhuna ndaj mjekëve. Ajo shpërthen për arsye të ndryshme dhe shfaqet në forma të larmishme, nga dhuna verbale në atë fizike. Sigurisht pasojat janë të shumta jo vetëm për mjekët por edhe për vetë të ...

Read More »